Mesajul CEO

Draga Partener,

Acesta este al 131-lea an in istoria companiei. Suntem recunoscatori pentru privilegiul unei cooperari mutuale de incredere si de success cu dumneavoastra ca partener de afacere international, pe care o consideram ca un mandat si o responsabilitate a noastra pentru viitor.

Viziunea Kores este de a sustine procesele creative din scoli, de acasa si de la birou prin a oferi produse de calitate, functionale, care sa fie conforme cu nevoile clientului final, ecologice si produse sustenabil. Facem eforturi continue in inovare ca si in imbunatatirea continua a beneficiilor si design-ului produselor pentru a castiga si mentine entuziasmul si loialitatea clientilor.

Gama noastra de lipiciuri este completata cu Transparent Glue Stick 21 gr., care ofera o lipire invizibila, perfecta si puternica in mai putin de 60 sec., pentru toate tipurile de hartie, carton, hartie fotografica, fiind compus din 60% material regenerabile, fara solvent si fara acid.

Populara banda corectoare Fantasy Scooter vine intr-un nou Paisley design. Gama de notite auto-adezive este imbogatita cu un nou design Mandala. Nou in gama de radiere sunt si radierele Triangular Design si KE 30 Neon, fiecare venind in 4 culori neon puternice, fiind ideale pentru orice fel de creioane grafit, oferind o compozitie non-toxica fara latex si ftalati. Pentru scoala am adaugat si linia in cinci culori de ascutitori Kosmo Single cu un design inovativ.

Gama noastra pentru copii a fost imbogatita cu Masi Kolor, o pasta pentru modelat, in patru culori de baza puternice, care sustine un fin motor de dezvoltare si stimuleaza imaginatia si inventivitatea. Bineinteles Masi Kolor ramane moale si usor modelabil mult timp, fiind ideal pentru manutele copiilor. Este antibacterial, nu este toxic, nu contine gluten si nu pateaza.


O noutate pentru scoala, universitate si birou este si K-Marker Flipchart XF 1, produs in Europa, care ofera o intensitate a culorii superioara si stralucire, avand o cerneala pe baza de apa, de aceea nu patrunde prin hartie, este non-toxica, necontinand Xylene, toluen sau benzene.

Sperand sa va intalnesc in standurile noastre de la targuri, doresc sa avem impreuna un an 2018 plin de success!

Cu stima

Clemens Koreska

Presedinte Kores Group

Urmați-ne!