Mesajul CEO

Radacinile noastre merg inapoi in anul 1887 cand strabunicul meu, Wilhelm Koreska a fondat compania Koreska in Vienna. Intotdeauna el a insistat pe doi factori: calitate si incredere. Astazi, aceste valori au ramas si sunt garantate de marca Kores.

Motivul pentru care calitatea produselor noastre este atat de importanta este economic. Produsul trebuie sa performeze perfect atata timp cat calitatea a fost vitala pentru succesul nostru intr-o perioada de peste 125 de ani a telului nostru de a cladi si mentine loialitatea clientilor nostri.

Aceasta ne duce la alti factori ai calitatii cum ar fi usurinta si curatenia in timpul folosirii. Cum veniturile utilizatorilor au inceput sa creasca, acestia doresc produse cu utilizare curata, usoara si care imbunatatesc performanta. Mai mult, produsele noastre trebuie sa satisfaca si asteptarile emotionale ale consumatorului, utilizand un excelent design si functionalitate.

In cele din urma, increderea si serviciile excelente sunt la fel de importante ca si calitatea, care este imbunatatita continuu de departamentul R&D si sustinut de certificatul EN 71 si certificatele ISO 9001 si 14001.

Colaboram strans cu furnizorii si clientii nostri, astfel incat sa indeplinim asteptarile utilizatorilor produselor noastre, daca nu chiar sa le depasim. 

Clemens Koreska

Kores Group President

Urmați-ne!